PLUM TERMÉKEK VÁSÁRA

RENDELJEN ÁPRILIS VÉGÉIG AKCIÓS ÁRON!

Jelentkezzen be, majd kattintson a gombra!

 

Megérkeztek raktárunkba a 2021/22-es új munkaruha családok


Megérkeztek raktárunkba a 2021/22-es új munkaruha családok

3 új munkaruha családot mutatunk be 2021 őszén, melyeknek színe és fazonja ugyan változatos, de a megszokott minőségben nincs köztük különbség.

munkaruha

A szürke, kék dekorral varrt ESCALA kabát és deréknadrág ripstop szövésű, 240 g/m2 vastag, 35% pamut és 65% poliészter kevertszálas alapanyagból készült, OXFORD megerősítéssel a ruhadarabok legintenzívebb kopásnak kitett részein. A regular szabású nadrág szárán még 5 cm-es lehajtási lehetőség biztosít kényelmet a magasabb felhasználók számára. A kényelmet szolgálja még a hosszított hátrész, és az előformázott térdrész is, amely alsó nyílású Oxford betétes térdvédő zsebbel is rendelkezik. A szerszámok mindig kéznél lehetnek a számos zsebnek köszönhetően: 2 oldalzseb, 2 fedett hátsó zseb, 1 cargo zseb többrekeszes kialakítással, dupla vonalzó zseb és 1 kalapácstartó hurok áll rendelkezésre.

A kék terepmintás KAMMO deréknadrág rugalmas twill szövésű, 270 g/m2 vastag, 62% pamut és 35% poliészter és 3% elasztán kevertszálas alapanyagból készült, szintén OXFORD megerősítésekkel. 2 oldalzseb, 2 tépőzáras fedett hátsó zseb, 1 tépőzáras Oxford cargo zseb erősítéssel, 1 vonalzó zseb, D-gyűrű segít abban, hogy minden kéznél legyen munka közben. A KAMMO család bermuda nadrágot is tartalmaz, ezzel már előre felkészülünk a 2022-es nyári szezonra. Színben és fazonban harmonizál hozzá az ESCALA kabátja. Ez a nadrág is igazodik a magasabb viselője igényeihez; 5 cm-rel hosszíthatók a nadrágszárak.

A harmadik újdonságunk a szürke-fekete színű, lime dekorral varrt BARU deréknadrág és bermuda, amelyek twill szövésű, 270 g/m2 vastag, 60% pamut és 40% poliészter kevertszálas alapanyagból készültek. A deréknadság rugalmas betéttel egészült ki a térd hátsó részén, és a lábköznél, előformázott térdrész és térdvédő zsebek, valamint hosszított derékrész ad kényelmet. Ezen a nadrágon sincs hiány a szerszám tárolási lehetőségből: 8 zseb és 2 szerszámtartó hurok található rajta a regular szabású deréknadrágon.

Mindegyik termékünk S-6 XL méretben rendelhető. Keresse partnereink üzleteiben! Ha még nem látja az üzletben kitéve, rendeljen belőle, hiszen partnereink üzleteibe akár már a rendelést követő napon kiszállítják termékeinket!

Megosztás
Next article

Női és férfi télikabátok az új kínálatban

Női és férfi télikabátok az új kínálatban